BodyBalance – ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa ja pilatesta

Olemme kännyköiden kautta koko ajan tavoitettavissa, elämänrytmimme on kiihkeää ja monen työ vaativaa. Tarvitsemme välillä vastapainoa, hetkeä, jolloin voimme rauhoittua ja keskittyä pelkästään itseemme. Sellaisen hetken tarjoaa BODYBALANCE™. Sen liikkeet ovat rauhallisia ja niiden tekeminen vaatii keskittymistä ja läsnäoloa.


BodyBalace – uuden sukupolven body & mind -tunti

Rentouttavan musiikin tahdissa tehtävät liikkeet parantavat lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Liikkeet pohjautuvat mm. joogaan ja pilatekseen, mutta ne on sovellettu sellaisiksi, ettei tunnille osallistuminen edellytä aikaisempaa kokemusta kyseisistä lajeista.

Kaikki BodyBalance-ohjaajat ovat suorittaneet kansainvälisen ohjaajalisenssin ja neuvovat sinua suoritustekniikoissa.

BodyBalance on turvallinen ja tehokas uuden sukupolven body & mind -tunti. Tunnin ovat kehittäneet lääkärit, fysioterapeutit sekä jooga- ja pilates-asiantuntijat. Lopputuloksena on kiehtova yhdistelmä rentouttavaa musiikkia ja itämaisiin traditioihin pohjautuvia liikkeitä.


BodyBalance sopii kaikille

Tätä tuntia tarvitsisivat kaikki! Etenkin ne, jotka haluavat vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia sekä parantaa liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunti sopii hyvin myös liikunnan juuri aloittaneille, sillä jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan. Tunnin rakenne on jokaisella ohjaajalla samanlainen, mikä helpottaa liikkeiden ja suoritusteknikoiden oppimista.


BodyBalance-harjoittelun hyödyt

BodyBalance vahvistaa ja venyttää lihaksia, poistaa lihaskireyksiä sekä vähentää stressiä. Säännöllinen tunnilla käyminen parantaa myös keskittymiskykyä, kehonhallintaa, tasapainoa ja auttaa tulemaan tietoisemmaksi omasta kehosta. BodyBalance lisää hyvää oloasi monella tapaa!

Renew your body and mind – Les Mills BODYBALANCE®.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ