BodyCombat – haasteita sydämelle ja koordinaatiokyvylle

Potkuja, lyöntejä ja menevää musiikkia – BODYCOMBAT™ tarjoaa liikunnalliset adrenaliinikicksit!


BodyCombat – pohjautuu itsepuolustuslajeihin

BodyCombat on itsepuolustuslajeista kehitetty tunti, jonka liikkeissä huokuu taistelulajien voima ja fiilis. BodyCombat on turvallinen ja tehokas liikuntamuoto. Se tarjoaa myös tilaisuuden sekä parantaa omaa kuntoa että pitää samalla hauskaa. Tunti tarjoaa haasteita sekä sydämelle että koordinaatiokyvylle. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa paranee hauskalla tavalla aerobinen kunto ja lihaskestävyys.

Kaikki BodyCombat-ohjaajat ovat suorittaneet kansainvälisen ohjaajalisenssin. Tunti on myös valmiiksi koreografioitu, mikä tarkoittaa, että jokaisen ohjaajan tuntirakenne on samanlainen. Se helpottaa liikkeiden ja suoritusteknikoiden oppimista sekä auttaa saamaan joka kerrasta täydet tehot irti.


BodyCombat sopii kaikille

Tunnille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustuslajeista. BodyCombat sopii kaikille, jotka pitävät treenaamisesta ja haluavat välillä kokeilla jotain uutta. Kannattaa kuitenkin varoa, sillä BodyCombatiin jää helposti koukkuun!


BodyCombat -harjoittelun hyödyt

Itsepuolustuslajien harjoitteleminen merkitsee oman kunnon parantumista ja oman kehon mahdollisuuksien huomaamista! BodyCombat aktivoi sekä kehosi että koordinaatiokykysi. Samalla kun keskityt potkujen ja lyöntien tekniikoihin, tuottaa kehosi voimaa ja energiaa.

Staying in shape is a constant battle – Defend yourself – Les Mills BODYCOMBAT®.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ