BodyPump – maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa

Yksi tunti, levytanko ja treeni kehon suurimmille lihasryhmille – BODYPUMP™ mahdollistaa maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa!


BodyPump – maailman suosituin tunti

BodyPump on tunnin mittainen lihaskuntotreeni, joka tehdään ryhmässä ja musiikin tahdissa. Tunnilla vahvistetaan kehon suurimpia lihasryhmiä levytangon- ja painojen avulla. Jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen parhaiten sopivat painot.

Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet kansainvälisen lisenssin. He auttavat sinua löytämään omat painosi ja tekemään liikkeet oikein. Menevän musiikin tahdissa puristat itsestäsi enemmän irti kuin uskoitkaan!

BodyPump on turvallinen ja tehokas treeni, jonka ovat suunnitelleet ja testanneet liikunta-alan ammattilaiset. Siksi se on yksi maailman suosituimmista ryhmäliikuntatunneista.


BodyPump sopii kaikille

BodyPump sopii lähes kaikille eli nuorille, vanhoille, kovakuntoisille ja aloittelijoille. Jokainen voi treenata omalla kuntotasollaan valitsemalla tankoonsa painot 2 ja 42 kilon väliltä.


BodyPump-harjoittelun hyödyt

Säännöllinen BodyPump-harjoittelu parantaa lihaskuntoa ja -kestävyyttä. Se myös kiihdyttää aineenvaihduntaa, vahvistaa luustoa, nivelsiteitä ja jänteitä sekä parantaa stressinsietokykyä. Kaiken lisäksi BodyPump on vielä kivaa!

Les Mills BODYPUMP® - real results!

Tavoitat meidät numerosta  02 232 5287

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ